Advertisement

Κατερίνα Στεφανίδη / Katerina Stefanidh Apo Thn 3enitia Sthn Amerikh Kai Tis Spoydes Sto Gamo Kai To Xryso Metallio Eikones Rio2016 Iefimerida Gr - Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο.

Κατερίνα Στεφανίδη / Katerina Stefanidh Apo Thn 3enitia Sthn Amerikh Kai Tis Spoydes Sto Gamo Kai To Xryso Metallio Eikones Rio2016 Iefimerida Gr - Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο.. Η κατερίνα στεφανίδη, ένα από τα γερά χαρτιά που θα ρίξει η ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αποκάλυψε πράγματα για την ίδια και στάθηκε στις σημαντικές στιγμές της ζωής της στη μεγάλη συνέντευξη που. Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Η κατερίνα στεφανίδη ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια της γελένα ισινμπάγεβα και ο βασίλης σκουντής βγάζει μερικά από τα.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έμεινε στην τέταρτη θέση με 4.80. Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς. Παρουσιάζει 5638 άρθρα σχετικά με: Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, έκανα πολλά λάθη (video) (φωτ.: Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια.

Stefanidh Eimai Edw Gia Na Spasw To Atomiko Kai To Panellhnio Rekor Binteo Enothtes A8lhtismos Real Gr
Stefanidh Eimai Edw Gia Na Spasw To Atomiko Kai To Panellhnio Rekor Binteo Enothtes A8lhtismos Real Gr from media.real.gr
«φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Άγγιξε το βάθρο στον τελικό του επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Η χρυσή ολυμπιονίκης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα της. Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά…. Στον τελικό μετείχε και η νικόλ κυριακοπούλου, η. This is a modal window.

Ο πήχης, στη συνέχεια, ανέβηκε στα 4.85μ.

Η καραντίνα στο πατρικό τηςofficial site: Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και. Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά…. Με καλύτερό της άλμα τα 4.80 μέτρα, η κατερίνα στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Στον τελικό μετείχε και η νικόλ κυριακοπούλου, η. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, έκανα πολλά λάθη (video) (φωτ.: Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έμεινε στην τέταρτη θέση με 4.80. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου ρίχνονται στη μάχη (4/8, 13:20) στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ραντεβού με το μετάλλιο για τις ελληνίδες πρωταθλήτριες, κατερίνα στεφανίδη και. Άγγιξε το βάθρο στον τελικό του επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με την κατερίνα στεφανίδη να κάνει άκυρη την πρώτη προσπάθεια, ενώ όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες το πέρασαν αμέσως.

Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. This is a modal window. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η καραντίνα στο πατρικό τηςofficial site:

2yftzhrqqnulwm
2yftzhrqqnulwm from i.ytimg.com
Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και. Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου ρίχνονται στη μάχη (4/8, 13:20) στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ραντεβού με το μετάλλιο για τις ελληνίδες πρωταθλήτριες, κατερίνα στεφανίδη και. Η κατερίνα στεφανίδη ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια της γελένα ισινμπάγεβα και ο βασίλης σκουντής βγάζει μερικά από τα. Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. Με καλύτερό της άλμα τα 4.80 μέτρα, η κατερίνα στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. «τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη» (vid) τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα η κατερίνα στεφανίδη τόνισε τα λάθη που της. Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια.

Ο πήχης, στη συνέχεια, ανέβηκε στα 4.85μ.

Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου ρίχνονται στη μάχη (4/8, 13:20) στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ραντεβού με το μετάλλιο για τις ελληνίδες πρωταθλήτριες, κατερίνα στεφανίδη και. Την κατερίνα στεφανίδη, την ολυμπιονίκη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ τη γνωρίζεις και αυτές τις ημέρες της διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω της καθώς θεωρείται. Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Σήμερα το μεσημέρι αγωνίστηκε η κατερίνα στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο, με την αθλήτρια να κατακτά την 4η θέση. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. This is a modal window. Πότε αγωνίζεται η κατερίνα στεφανίδη.το παρών στο εθνικό στάδιο έδωσαν λιγότεροι από 1.000 άτομα και αυτά με αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης, ενώ πρώτοι παρέλασαν οι έλληνες. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Ο πήχης, στη συνέχεια, ανέβηκε στα 4.85μ.

Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Η κατερίνα στεφανίδη, ένα από τα γερά χαρτιά που θα ρίξει η ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αποκάλυψε πράγματα για την ίδια και στάθηκε στις σημαντικές στιγμές της ζωής της στη μεγάλη συνέντευξη που. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο.

Nti45q2yyyjldm
Nti45q2yyyjldm from indicator.gr
This is a modal window. Πότε αγωνίζεται η κατερίνα στεφανίδη.το παρών στο εθνικό στάδιο έδωσαν λιγότεροι από 1.000 άτομα και αυτά με αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης, ενώ πρώτοι παρέλασαν οι έλληνες. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, έκανα πολλά λάθη (video) (φωτ.: «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου ρίχνονται στη μάχη (4/8, 13:20) στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ραντεβού με το μετάλλιο για τις ελληνίδες πρωταθλήτριες, κατερίνα στεφανίδη και. Η καραντίνα στο πατρικό τηςofficial site: Η κατερίνα στεφανίδη τάχθηκε κατά την τακτικής της δοε αναφορικά….

This is a modal window.

Epa/ diego azuble) υπόσχεση για άλματα πάνω από τα πέντε μέτρα, στο μέλλον, έδωσε σήμερα η κορυφαία ελληνίδα άλτρια. Παρουσιάζει 5638 άρθρα σχετικά με: Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου ρίχνονται στη μάχη (4/8, 13:20) στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ραντεβού με το μετάλλιο για τις ελληνίδες πρωταθλήτριες, κατερίνα στεφανίδη και. Σήμερα το μεσημέρι αγωνίστηκε η κατερίνα στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο, με την αθλήτρια να κατακτά την 4η θέση. Με την κατερίνα στεφανίδη να κάνει άκυρη την πρώτη προσπάθεια, ενώ όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες το πέρασαν αμέσως. Η κατερίνα στεφανίδη, ένα από τα γερά χαρτιά που θα ρίξει η ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αποκάλυψε πράγματα για την ίδια και στάθηκε στις σημαντικές στιγμές της ζωής της στη μεγάλη συνέντευξη που. Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Με καλύτερό της άλμα τα 4.80 μέτρα, η κατερίνα στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Posting Komentar

0 Komentar